Esittely

Kennel Readysetgo on pieni kotikennel Joensuusta. Kasvatamme shetlanninlammaskoiria tällä hetkellä väreissä blue merle ja tricolour. Kasvatustavoitteenamme on terve, hyväluonteinen ja kaunis koira, joka soveltuu myös harrastuskaveriksi. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan koirat asuvat kanssamme rakkaina perheenjäseninä. Myös pennut syntyvät ja kasvavat kodissamme: näin ne tottuvat jo pienestä pitäen erilaisiin arjen ääniin.
2. pentueen pojat neljän viikon ikäisinä

Readysetgo-pennut luovutetaan uusiin, vastuuntuntoisiin koteihin  7 - 8 viikon iässä sirutettuina, rekisteröityinä, virallisesti silmäpeilattuina, eläinlääkärin tarkistamina ja madotettuina.  Kasvattimme saavat mukaansa pentupaketin, joka sisältää mm. kirjalliset hoito-ohjeet ja tuttua ruokaa. Mikäli olet aidosti kiinnostunut shetlanninlammaskoirista, haluat pitää yhteyttä kasvattajaan ja teetättää koirallesi viralliset terveystutkimukset saatat olla etsimäni pennunostaja - ota siis rohkeasti yhteyttä!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kasvattaja 
Hei!
 
Olen Sanna Kuittinen, sheltteihin jo pikkutyttönä hurahtanut nainen Joensuusta. Koirakokemusta minulla on lähes koko elämäni ajalta ja shelttikokemustakin jo vuodesta 2006 saakka. Ensimmäisen ikioman shelttini sain keväällä 2010, kun kotiin muutti reipas ja rempseä Lara (Pikikuonon Melli-Moona). Laran kanssa aloitin ensimmäiset varsinaiset koiraharrastukset. Aiemmin ei niihin ollut mahdollisuutta asuinpaikan ja pitkien välimatkojen takia. Laran kanssa suunnattiin ensin pentukurssille, sen jälkeen näyttelykoulutukseen ja myöhemmin vielä agilityn alkeis- ja jatkokurssille.Melko pian Laran kotiutumisen jälkeen minussa alkoi kyteä pieni toivonkipinä omasta kennelnimestä ja kasvateista, mutta kaikki tuntui silloin vielä niin kaukaiselta. Hieman myöhemmin - kun Laran terveystutkimukset oli tehty ja huomasin netistä ilmoituksen kasvattajakurssista ihan Joensuun liepeillä, ajattelin että nyt jos koskaan! Läpäisin kasvattajakurssin keväällä 2011. Puolisen vuotta myöhemmin, syksyllä 2011 sain ikioman kennelnimen Readysetgo.

Ensimmäiset Readysetgo-pennut syntyivät seuraavana keväänä. Eikä syntymäpäiväksi kelvannutkaan mikä tahansa päivä - Lara pyöräytti pennut maailmaan karkauspäivän iltana. Olin jo aiemmin päättänyt, että jos pentueeseen syntyy narttuja, yksi niistä jää kotiin kasvamaan. Kukapa nyt raaskisi luovuttaa kaikki ensimmäiset "omat tuotokset" uusiin koteihin..? Niinpä pentueesta jäi kotiin kasvamaan Lumia (Readysetgo Little Miss Blue). Tyttö onkin ihan nimensä veroine:, pienikokoinen ja kauniin sininen aivan kuin äitinsäkin :) Erottamaton onkin tämä ihana kaksikko, ei olisi Lara voinut parempaa kaveria itselleen toivoa. 


"Äiti, älä jätä!"

Keväällä 2020 laumamme kasvoi kahdella uudella narttupennulla. Louna (Sheepwhisper's Frozen Blue Song) saapui meille pari kuukautta Lolan (Jasmirin Roxanna) jälkeen. Tytöt ovat serkuksia ja toistensa parhaita kaveruksia. Lola asuu meillä kotona, kun taas sijoitusnarttu Lounan pääasiallinen koti on maaseudun rauhassa Rääkkylässä.

 
 
Kesällä 2023 meille muutti ihana Livia (White Sable Forget Me Not). Livia on laumamme ainut soopeli ja aika näyttää, josko hänestä saataisiin meidän kennelnimen alle uudenväristä jatkoa :)