Louna

 


Sheepwhisper's Frozen Blue Song

Syntymäaika: 8.6.2020
Sukupuoli: narttu
Väri: blue merle
Säkäkorkeus: n. 35 cm
Hampaat: kaikki on, leikkaava purenta
Näyttelytulokset: 1xERI3, 1xERI, 1xH

Terveys:

Silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat:  A/A
Polvet:  0/0
Kyynäret:  0/0
Sydän:  ei sivuääniä- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Luonne ja harrastukset

Louna on minun ja äitini yhteinen koira. Sen pääasiallinen asuinpaikka on maaseudun rauhassa, Rääkkylässä. Mutta ihan yhtä hyvin Louna viihtyy myös kaupungin vilskeessä, täällä "kakkoskodissaan" Joensuussa. Louna on leikkisä ja energinen tapaus, mutta se osaa myös rauhoittua. Yksi sen lempipuuhista on pihalla irti juokseminen niin kovaa kun vaan kintuista pääsee. Ja vielä parempi, jos mukaan saa tutun koirakaverin kirittämään vauhtia :) Louna kotiutui meille kesken pahimman korona-ajan ja vaikka se on perusluoteeltaan suht reipas ja mukautuvainen, niin etenkin meille kotiin tuleviin vieraisiin ihmisiin ja koiriin se suhtautuu varauksella. Koiranäyttelyissä Louna on saanut kehuja luonteestaan ja rauhallisesta käytöksestään.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lounan näyttelyarvosteluja:Joensuu 3.9.2022 - AVO ERI (Helle Bekker)
Feminine, good size. Well set ears, almond shape eyes. Correct bite. A little upright on shoulder and upper arm, enough length of neck. Good spring of ribs. Nice topline and tailset. Good coat. Nice temperament. Moves little tight from behind, good from other side. 

* * *

Outokumpu 24.7.2021 - JUN H (Tanya Ahlman-Stockmari)
Hyvärunkoinen narttu, jolle toivoisin enemmän rodunomaisia yksityiskohtia päähän. Kovin haja-asentoiset, kookkaat korvat. Hyvä kaulan pituus. Vielä kovin kapea edestä. Oikeanlaatuinen karvapeite. Rauhallinen käytös. Liikkuu hyvin sivulta, ylälinjan tulee tasapainottua iän myötä.* * *

Tuusniemi 3.7.2021 - JUN ERI JUK3 (Marianne Holm Larnemaa)
1-vuotias. Narttumainen, jonka luusto voisi olla hivenen voimakkaampi. Erinomainen rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen pää. Hyvä kuono-osa, hyvä kiila ja kallo. Aavistuksen alaskiinnittyneet ja raskaat korvat. Liikkuu vaivatta.
 
 
Louna 1 v

Louna 1 v

Louna 2v


Vasemmalta lähtien: Louna, Lola, Lumia ja Lara


Alhaalta lähtien: Louna, Lola, Lumia ja Lara