Louna

 

Sheepwhisper's Frozen Blue Song

Syntymäaika: 8.6.2020
Sukupuoli: narttu
Väri: tricolour
Säkäkorkeus: 35 cm
Hampaat: kaikki on, leikkaava purenta
Näyttelytulokset: 2xERI3, 1xH

Terveys:

Silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat:  A/A
Polvet:  0/0
Kyynäret:  0/0
Sydän:  ei sivuääniä- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Luonne ja harrastukset

Louna on minun ja äitini yhteinen koira. Sen pääasiallinen asuinpaikka on maaseudun rauhassa Rääkkylässä. Silloin tällöin Louna käy myös totuttautumassa kaupunkilaiskoiran elämään täällä meillä Joensuussa. Lounan lempipuuhia on leluilla leikkiminen ja pihalla irti juoksenteleminen, niin kovaa kun vaan kintuista pääsee. Ja vielä parempi, jos mukaan saa tutun koirakaverin kirittämään vauhtia :) Louna on luonteeltaan energinen ja kotioloissa se ilmoittaa herkästi haukullaan "pihan tapahtumat". Vieraita kohtaan se on vähän varautunut.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lounan näyttelyarvosteluja:Joensuu 3.9.2022 - AVO ERI (Helle Bekker)
Feminine, good size. Well set ears, almond shape eyes. Correct bite. A little upright on shoulder and upper arm, enough length of neck. Good spring of ribs. Nice topline and tailset. Good coat. Nice temperament. Moves little tight from behind, good from other side. 

* * *

Outokumpu 24.7.2021 - JUN H (Tanya Ahlman-Stockmari)
Hyvärunkoinen narttu, jolle toivoisin enemmän rodunomaisia yksityiskohtia päähän. Kovin haja-asentoiset, kookkaat korvat. Hyvä kaulan pituus. Vielä kovin kapea edestä. Oikeanlaatuinen karvapeite. Rauhallinen käytös. Liikkuu hyvin sivulta, ylälinjan tulee tasapainottua iän myötä.* * *

Tuusniemi 3.7.2021 - JUN ERI JUK3 (Marianne Holm Larnemaa)
1-vuotias. Narttumainen, jonka luusto voisi olla hivenen voimakkaampi. Erinomainen rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen pää. Hyvä kuono-osa, hyvä kiila ja kallo. Aavistuksen alaskiinnittyneet ja raskaat korvat. Liikkuu vaivatta.


Vasemmalta lähtien: Louna, Lola, Lumia ja Lara


Alhaalta lähtien: Louna, Lola, Lumia ja Lara