Lola

 Jasmirin Roxanna

Syntymäaika: 18.4.2020
Sukupuoli: narttu
Väri: tricolour
Säkäkorkeus: n. 35,5 cm
Hampaat: kaikki on, leikkaava purenta
Näyttelytulokset: 1xERI, 1xEH1, 1xH


Terveys:

Silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat: A/A
Polvet: 0/0
Kyynäret: 0/0
Sydän: ei sivuääniä


Ei jalostukseen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Luonne ja harrastukset

Lola on maailmain kiltein ja arjessa äärettömän helppo koira. Se ei turhia hötkyile, vaan on sheltiksi yllättävän rauhallinen. Lola kotiutui meille kesken pahimman korona-ajan. Vieraita ihmisiä tavatessaan se antaa itsestään yleensä hieman ujon ensivaikutelman, mutta luultavasti hetken kuluttua hakeutuu jo viereen rapsutettavaksi. Lolan kanssa kokeiltiin agilityä (syksy 2020 - kevät 2021), mutta todettiin että se ei ehkä ole hänen lajinsa. Rauhalliset harrastukset ja sohvalla loikoilu ovat enemmän Lolan juttu.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lolan näyttelyarvosteluja:


Joensuu 3.9.2022 - AVO ERI (Helle Bekker)
Feminine, good body proportions. Nice head and expression. Correct bite. Dark eyes. Little upright on shoulder and upper arm, well developed body. Good topline and tailset. Good angulations. Good coat. Good movement. 

* * *

Outokumpu 24.7.2021 - NUO EH NUK1 (Tanya Ahlman-Stockmari)
Femiininen kokonaisuus, hyvä koko. Kookkaat leveäkantaiset korvat, hieman pyöreät silmät. Hyvä kuono-osan pituus, mutta saisi olla paremmin meislautunut silmien alta. Kokoon sopiva runko. Toivoisin viistomman olkavarren ja korostuneemman eturinnan. Hyvä häntä, liikkuu hyvin takaa.


* * *

Tuusniemi 3.7.2021 - JUN H (Marianne Holm Larnemaa)
Narttumainen kokonaisuus. Luusto voisi olla hivenen voimakkaampi. Hyvä runko ja raajojen kulmaukset. Valitettavan käyrät kyynärvarret ja ulos kiertyvät käpälät. Kokonaisuuteen sopiva pää. Hieman poskia, tyhjä silmien alta. Liikkuu kapeasti takaa. Astuu ristiin edestä. Sivulta ravi varsin hyvä ja linjat säilyvät kauniina.

Lola 1 v

Lola 1 v


Lola ja Louna 1 v